Zakaj mi

Pri Tisk 24 imamo en cilj – izpolnitev vaših potreb in želja. S poslušanjem vaših zahtev opravimo prvi korak do estetsko dovršenih in promocijsko izpolnjenih izdelkov, ki bodo dodali k vaši prepoznavnosti v svetu.

Nudimo vam najrazličnejše načine kvalitetnega tiska, širok nabor tiskovin in hitro izdelavo ter dostavo v manj kot 24-ih urah. Omogočamo vam izpopolnitev vaše ideje na vseh področjih od zasnove do dostave.

Naročite vaše tiskovine še danes in izstopajte iz množice!

Hiter in kakovosten tisk - od naročila do končnega izdelka že v 24 urah! Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Naša ekipa je specializirana na področjih grafičnega oblikovanja, tiskanja in svetovanja na področju marketinga. Oblikovali bomo vašo celostno grafično podobo in vam svetovali pri idejnem in vsebinskem svetovanju v svetu oglaševanja na vseh področjih le-tega. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo vsakoletno rast. Razvoj podjetja temelji na znanju, najnovejši tiskarski tehnologiji z željo po odkrivanju novih trgov.

Zaupanje nam izkazuje veliko priznanih podjetij v Evropi, katerim so kvaliteta, prilagodljivost, ideja in kratki dobavni roki pomembni dejavniki ob izbiri ponudnika. To je tisto, kar dokazuje vse, kar smo napisali doslej. Vsaka zgodba je vredna uspeha in pri tem vam bomo pomagali. Tukaj smo zato, da vam priskočimo na pomoč in dolg seznam zadovoljnih strank dokazuje, da nam to vedno znova uspeva.

Nudimo vam hitro in kvalitetno tiskanje tiskovin v večjih in manjših nakladah, vse od letakov pa do katalogov, zloženk in transparentov; izdelamo vam tudi nalepke za avto in potiskane majice. Vse, kar vam pade na misel pri tiskovinah in oblikovanju, bomo uresničili pri Tisk 24.

Kontakt

LOKACIJA

Gubčeva cesta 35A, 8210 Trebnje (PE: Trg 47, 8216 Mirna Peč)

TELEFON

070 833 833

EMAIL

info@tisk24.com

Preverite aktualne cene in prihranite!

Naročite vaše tiskovine še danes in izstopajte iz množice! Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo v čim krajšem možnem času in skupaj ustvarili zgodbo o uspehu.