Stenske nalepke

Stenske nalepke so vsestranski pripomoček, ki prinaša veliko več prednosti, kot pa si jih lahko zamislite. Izberite stenske nalepke za svojo promocijo, izboljšanje videza prostorov ali preprosto presenečenje družinskih članov.

Pri Tisk 24 ne strmimo le k optimizaciji oglaševanja, temveč tudi estetski izboljšavi vaših prostorov. Ne glede na to ali govorimo o otroški sobi, podjetniški pisarni, domači kuhinji ali kozmetičnem salonu so nalepke za steno vedno odlična ideja. Naša izkušena ekipa vam bo z veseljem pomagala pri oblikovanju, uresničevanju ideje in tisku stenskih nalepk. Učinkovita in hitra izdelava nalepk, ki so lahko plod vaše ali naše domišljije.

Naročite unikatne stenske nalepke v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Otroške stenske nalepke za popestritev sobe

Seveda ne smemo mimo zabave. S stenskimi nalepkami popestrite otroško sobo in pričarajte njihove najljubše risane junake, barve, živali in še kaj. Odločite se lahko tudi za nalepke za steklo in tako še dodatno izboljšate celoten videz sobe.

Stenske nalepke krasi njihova vsestranskost

Nudimo vam tisk papirnatih nalepk in pvc nalepk, hkrati pa omogočamo tudi plastifikacijo, ki še dodatno podaljša njihovo življenjsko dobo. S pomočjo stenskih nalepk lahko zagotovite dodatno estetsko podobo svojim prostorom, hkrati pa s tem izboljšujete tudi svoje oglaševanje. Moč, ki jo imajo urejeni prostori je nenadomestljiva. Zato se le odločite za stenske nalepke in izboljšajte svojo podobo.

Vas zanima cena izdelave stenskih nalepk?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo z informativno ponudbo.