Etikete, nalepke

Nudimo vam širok nabor nalepk in etiket s katerimi lahko izboljšate izgled vaših prostorov, dvignete raven oglaševanja, razveselite otroke in mnogo drugega.

Pri Tisk 24 ponujamo tisk nalepk in etiket za različne namene, v poljubnih dimenzijah, oblikah in barvah. Odločite se lahko za izrez nalepk za najrazličnejše površine, kot so avtomobili, steklo, les, stena ipd. Za podaljšanje obstojnosti nalepk vam nudimo tudi dodatno zaščito oziroma laminacijo nalepk, kar še dodatno izboljša njihovo obstojnost za nekaj let.

Ste vedeli, da lahko od vašega naročila do končne izvedbe mine manj kot 24 ur? Res je! Pohvalimo se lahko z eno najhitrejših izdelav nalepk na trgu.

Naročite kakovostne etikete in nalepke v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Etikete – stenske, vinske, samolepilne …

Pri nas lahko izbirate med široko izbiro materialov za tisk etiket, kot so premazni, strukturirani, sintetični in prozorni materiali. Vse etikete vam lahko na vašo željo tudi lakiramo ali plastificiramo ter tako podaljšamo njihovo obstojnost. Pri Tisk 24 se zavedamo pomena kvalitetnih in obstojnih etiket, zato vam poleg kvalitete in obstojnosti nudimo še hitro in učinkovito izdelavo.

Tiskamo samolepilne etikete, etikete na roli, črtne kode in etikete za raznoliko uporabo. Ker je njihov namen zelo raznolik, so v naši redni izdelavi etikete za steklenice, vinske etikete in etikete za tekstil. Vsaka je izdelana po vaših željah in potrebah, vse od oblike do estetike.

Najpogosteje uporabljeni vrsti materiala za tisk etiket in nalepk sta:

  • Papirnate nalepke: niso odporne na vodo in vremenske vplive
  • PVC nalepke: odporne na vodo in vremenske vplive, obstojnost do 15 let in več

Velika izbira nalepk za vsako uporabo

Nalepke so lahko odličen korak k izboljšanju oglaševanja za vaše podjetje, storitev ali izdelek. Lahko so tudi fantastično darilo za vaše prijatelje, sodelavce ali zaposlene. Bi želeli popestriti vaše stene z izvirnimi stenskimi nalepkami? Brez problema, Tisk 24 je tu za vas. Skupaj z vašimi željami bomo oblikovali in izdelali perfektne nalepke za vas in vaš namen.

Vas zanima cena za tisk nalepk ali etiket?

Izdelava nalepk pri nas je hitra, ugodna in učinkovita! Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času z ugodno ponudbo! Prepričajte se sami!