Tisk transparentov

Nudimo vam tisk transparentov, cerad in ponjav. Za mnoge gre za eno in isto stvar, mi pa vidimo stvar drugače. Gre za eno od najbolj podcenjenih oblik oglaševanja, ki bo zelo pripomogla k prepoznavnosti vašega podjetja, dogodka, izdelka ali storitve. Odločite se za tisk transparenta in ne bo vam žal.

Pri Tisk 24 se odlikujemo s tiskom cerad, pri katerih se zavedamo njihove podcenjenosti v oglaševalskem svetu. Če bi želeli samo pomisliti na to, kdaj ste nazadnje videli transparent, bi videli, kako pogosta reč pravzaprav so. Vidite jih na tekmah, okoli gradbišč, na ograjah okoli maratonskega teka, okoli restavracij in ob cestah.

Naročite tisk transparentov, cerad in ponjav v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Potrebujete pomoč pri oblikovanju transparentov in cerad?

Tisk na cerado poteka na učinkovit in kakovosten način, o čemer pričajo naše dolgoletne izkušnje. Slučajno še nimate ideje ali dizajna za tisk na cerado ali transparent? Brez problema, prav zaradi tega vam je na voljo naša izkušena ekipa, ki vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Pomagala vam bo pri oblikovanju in izbiri, vodila pa vas bo skozi celoten proces do tiska transparenta. Na Tisk 24 se lahko zanesete.

Preveri cene tiska transparentov!

Želite spoznati moč cerad kot oglaševalskega orodja? Oddajte neobvezujoče povpraševanje in preverite cene tiska!