Splošni pogoji poslovanja

Vsebine, ki so objavljene na spletnih straneh www.tisk24.com upravlja in je v lasti podjetja Tiskarna 24 d.o.o. (v nadaljevanju: izvajalec). Izvajalec izvaja storitve skladno s temi Splošnimi pogoji. Splošni pogoji urejajo pravice in obveznosti izvajalca ter povpraševalcev storitev izvajalca. Izdajatelj teh Splošnih pogojev je izvajalec.

 

Informacije o izvajalcu in kontakt:

Tiskarna 24 d.o.o., Gubčeva cesta 35a, 8210 Trebnje

Davčna številka: SI 70338302

Matična številka: 9243062000

Telefon: 070 833 833

E-pošta: info@tisk24.com

 

Spletna stran ponuja predstavitve izdelkov in storitev, ki jih izvajalec ponuja, kjer lahko oseba (v nadaljevanju povpraševalec / kupec) odda povpraševanje po le-teh izdelkih in prejme ponudbo. Na spletni strani je možen tudi nakup določenih tiskovin.

Izvajalec si prizadeva na svojem spletnem mestu zagotavljati točnost podatkov. Spletno mesto (in s tem spletna trgovina) je dostopno 24 ur na dan, vsak dan v tednu.

Povpraševalec / kupec: fizična ali pravna oseba, ki z obiskom spletnega mesta tisk24.com pridobi pravico koristiti storitve izvajalca na način, da povprašuje po različnih ponudbah ali nakupi izdelke v spletni trgovini.

 

VSEBINA SPLETNEGA MESTA

Slike izdelkov na spletnem mestu so simbolične in niso zagotovilo njihovih lastnosti. Izvajalec si pridržuje pravico do manjših odstopanj med opisi in dejanskimi lastnostmi izdelkov. Izvajalec ni vezan na opis izdelka ali objavljeno ceno izdelka, če je opis ali cena posledica napake pri vnosu ali če je do napačnega opisa prišlo brez privolitve izvajalca.

Izvajalec bo skušal čim bolj skrbeti za točnost podatkov, ki so navedeni na spletnem mestu. V primeru, da izvajalec ne utegne sočasno z dobavnim rokom ali spremembo cene prilagoditi spletnega mesta, se kupca obvesti o spremembi ter omogoči preklic naročila.

 

ODDAJA POVPRAŠEVANJ

Povpraševanja, ki jih povpraševalec odda, izvajalec prejme in v najkrajšem možnem času posreduje ponudbo povpraševalcu preko elektronske pošte. Ponudbe so neobvezujoče. V času veljavnosti podnube jo povpraševalec lahko sprejme ali zavrne. V primeru, da jo sprejme, je za izvajalca ponudba zavezujoča.

 

CENE OBJAVLJENE NA SPLETNEM MESTU

Vse objavljene cene izdelkov v spletni trgovini (v nadaljevanju: Digitalna tiskarna) so brez prištetega davka.

Vse objavljene cene izdelkov v Digitalni tiskarni so izražene v EUR in ne vsebujejo 22% DDV – le-ta se prišteje v fazi zaključka. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini.

Objavljene cene izdelkov ne vsebujejo stroškov dostave oziroma pošiljanja na podani naslov kupca. Stroški dostave se obračunajo posebej v fazi zaključka nakupa. Pošiljanje naročil bo izvedeno preko Pošte Slovenije. Za osebni prevzem stroška dostave ni.

 

NAČIN PLAČILA

Kupec lahko naročilo plača s plačilom po predračunu:

Kupec mora poravnati kupnino v roku treh (3) delovnih dni na transakcijski račun izvajalca. Kupec prejme predračun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo na svoj elektronski naslov, ki ga je navedel ob naročilu. Izvajalec naročene izdelke pošlje skladno s pogoji dobave opredeljenimi na predračunu oziroma ponudbi.

 

NAROČILA

Po oddaji naročila v Digitalni tiskarni kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je uporabnik izbral in znesek poštnine. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana.

V primeru, da želi kupec odstopiti od naročila, nas lahko obvesti najkasneje v 4 urah na elektronski naslov info@tisk24.com. Izvajalec si pridržuje pravico, da naročilo zavrne, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti. V kolikor bi kupec že plačal naročilo, mu v tem primeru izvajalec nakaže vso kupnino v roku 10 dni.

 

REKLAMACIJE

V primeru, da z naročilom niste zadovoljni, ste prejeli poškodovani ali izdelek z napako,to sporočite izvajalcu preko elektronske pošte info@tisk24.com ali telefon 070 833 833. Izvajalec bo poskušal poiskati najboljšo rešitev glede na vaše želje in izvajalčeve zmožnosti. Naročilo bo izvajalec zamenjal, v kolikor pa to ne bo možno, bo vrnil kupnino, vi pa izvajalcu naročilo.

Reklamacije se upoštevajo v roku 7 dni od prevzetega naročila.

V kolikor kupec izdelek uporablja in si premisli, izgubi pravico do reklamacije naročila. Naročilo mora vrniti v takšenm stanju kot ga je prejel.

 

VARSTVO PODATKOV

Izvajalec zagotavlja, da bo podatke obravnaval zaupno, jih skrbno varoval in v nobenem primeru posredoval ali predal tretji osebi oziroma nepooblaščenim osebam. Podatke bo uporabljal za nemoteno izvedno naročil.

Splošni pogoji so sestavni del pogodbe med ponudnikom in uporabnikom. Neveljavnost katerekoli določbe splošnih pogojev, ne glede na razlog neveljavnosti, ne pomeni neveljavnost celotnih splošnih pogojev.