Reklamne table

Kaj pomeni oglaševanje, je jasno vsem. Manj znano pa je dejstvo, kako optimizirati oglaševanje in doseči želene rezultate. Pri Tisk 24 se še kako zavedamo strateško določenega oglaševanje, ki vam bo zagotovilo splošno prepoznavnost. Ena od the strategij so reklamne table, jumbo plakati, citylight plakati in splošni XXL tisk.

Naročite reklamne table v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Reklamne table z napisi

Med najbolj pogoste načine oglaševanja spadajo reklamne table z napisi. Pri oblikovanju table, njene vsebine in grafične podobe boste vi imeli tako prvo kot tudi zadnjo besedo. LED svetlobne table, informativne table, reklamne table, KLIP KLAP okvirje, A stojala, roll-up stojala, označevalne table, usmerjevalne table, velike plakate, nalepke, nalepke za steklo, forex ali dibond plošče itd. Na podlagi vaših preferenc lahko prilagodimo slog in velikost reklamnega napisa; če še nimate logotipa, ga lahko naša ekipa prav tako oblikuje za vas. Sami boste izbrali tudi strateško pozicionirano lokacijo postavitve table in njeno velikost.

Zakaj jumbo plakati?

Jumbo plakati so dobro vidni: postavljeni na najbolj vidne točke ob cestah, mestnih vpadnicah in križiščih pritegujejo pozornost vseh, ki čakajo v kolonah ali se peljejo mimo. Vsi vemo, kaj so jumbo plakati. Prav zato so odlična reklama.

Zakaj citylight plakati?

Oglaševanje s city light plakati vam omogoča, da vsak dan dosežete veliko število ljudi, ki se sprehajajo mimo po svojih opravkih. Ko se stemni, city light plakati, priključeni na sistem javne razsvetljave, začnejo oddajati značilno svetlobo, zaradi katere so opazni tako od večernih pa do jutranjih ur.

Zakaj transparenti in cerade?

Še en podcenjen oglaševalski pripomoček za vaše podjetje, dogodek, izdelek ali storitev. Transparente in cerade oz. ponjave dandanes vidimo že povsod in na nadvse zanimivih mestih. Od zaščite gradbišč do tekem slovenske reprezentance. Si predstavljate, da je na eni od njih vaš prepoznavni znak ali slogan? Možnosti so neskončne.

Kaj je XXL tisk?

Gre za velikoformatni tisk, ki mu rečemo kar XXL tisk. Nudimo vam visoko kakovostno tiskovino velikih formatov, ki so primerni za notranjo in zunanjo uporabo. XXL tisk vam omogoča tisk na različne materiale, različnih naklad in oblik.

Preveri ceno reklamnih tabel!

Za natančnejšo ceno izvedbe nam pošljite povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili z ugodno ponudbo.