Dopisni listi

Dopisni listi bodo vedno predstavljali sestavni del podobe podjetja. Gre za nezgrešljiv element pri sporočanju vsakega podjetja, tudi v obdobju vsesplošne tehnologije. Z njimi komunicirate s potencialnimi strankami, naročniki in partnerji. Kot je že jasno, so dopisni listi eden od elementov, s katerimi se predstavljate javnosti.

Pri Tisk 24 se zavedamo, kako pomembna je prezentacija podjetja. Ker stvari nikoli ni smiselno prepuščati naključju, smo tukaj za vas, ko bi si želeli ustvariti ali izboljšati podobo dopisnih listov. Naša ekipa bo z vašimi željami in potrebami oblikovala zasnovo dopisnega lista in natisnila želeno količino izvodov.

Gre za zelo pomemben del podobe podjetja, ki mora vsebovati vaš logotip, ime podjetja, sedež podjetja in vsaj še slogan podjetja. Nikakor pa se dopisni list ne sme mešati s samo vsebino. Pri vsem tem vam bo pomagala naša ekipa, ki jo krasijo večletne izkušnje v oblikovanju, izdelavi in tisku izdelkov.

Naročite tisk dopisnih listov v samo nekaj klikih – preprosto in hitro!

Vas zanima cena? Izpolnite obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu! V čim krajšem možnem času vam bomo odgovorili z informativno ponudbo.