Tisk cenikov

Za vas izdelujemo in oblikujemo cenike, menije in jedilne liste. Pri Tisk 24 se zavedamo, kako pomembno je, da imajo potencialne stranke in gostje na razpolago informacije o izdelkih in storitvah.

Pogosto bi postrani pogledali, če ne bi imeli na boljo cenika ali menija, kajne? Temu se lahko izognemo z izdelavo in oblikovanjem kvalitetnega in estetsko privlačnega jedilnega lista, cenika ali menija. Kakovosten cenik ali meni je pokazatelj kakovosti vašega podjetja, storitve in navsezadnje tudi izdelkov, ki jih nudite. Zato je pomembno, kako je videti in iz kakšnega materiala je.

Naročite tisk cenikov v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Kakšen je estetski meni?

Za primer vzemimo kar meni v restavraciji. Naj bo preprost in zlahka berljiv, hkrati pa naj pritegne oko tistega, ki je meni prijel v roke. Vseskozi naj bo meni (tudi cenilnik in jedilni list) aktualen in posodobljen z novimi cenami in ponudbo. Kreativnost in privlačnost. Besedi, ki pogosto opisujeta kulinariko, naj tokrat opisujeta izdelavo in tisk menija.

Pri vsem tem vam bo pomagala naša ekipa, ki jo krasijo večletne izkušnje v oblikovanju in tisku cenikov, menijev in jedilnih listov.

Preverite cene tiska cenikov in jedilnih listov!

Cena je odvisna od več dejavnikov: velikosti tiska, načina tiska, itd. Izpolnite obrazec in poslali vam bomo brezplačno informativno ponudbo brez obveznosti!