Koledarji

Čas hitro mineva in včasih si je težko zapomniti vse dogodke v zatrpanem urniku. Tu prav pridejo koledarji, saj lahko z njimi lažje sledimo svojim obveznostim. In če je namenjen prav vam, zakaj se ne bi odločili kar za personalizacijo koledarja, ki bo olajšal hitro bežanje dnevov in tednov?

Personalizirani koledarji so lahko odlično in zabavno darilo, za katerega potrebujete le 12 odličnih fotografij. Tako bodo za vsaj dvanajst mesecev ovekovečeni najbolj smešni, zabavni in spomina vredni trenutki vašega življenja ali osebe, ki je obdarovanec.

Pri Tisk 24 ponujamo široko izbiro koledarjev; stenski koledarji, namizni koledarji, personalizirani koledarji, mesečni koledarji …

Naročite svoj koledar v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Koledar kot novodobni album spominov

Ali si včasih težko zapomnite rojstne dneve vaših ljubljenih oseb? Koledar lahko tokrat izpolnjuje dve pomembni nalogi. Po eni strani vam ponuja osnovne funkcije koledarja, po drugi strani pa lahko personalizacijo koledarja izkoristite za opominjanje na rojstne dneve. Lahko pa ima koledar veliko bolj zapomnljivo funkcijo, kot je shranjevanje nepozabnih spominov. Celo leto bo stenski koledar visel v vašem prostoru in vam s spomini vlival moči za nov dan. S koledarjem boste prejeli moči za spopadanje z najtežjimi nalogami in opravili.

Koledar kot promocija

Odličen pripomoček za oglaševanje. Tudi to je lahko koledar, saj lahko s svojo visoko vrednostjo v našem vsakdanu opravlja brezskrbno promocijo. Koledar je darilo z visoko vrednostjo za obdarovanca ali potencialno stranko, z njim pa lahko predstavite svojo ekipo in zgodbo.

Kako izbrati fotografije za koledar?

Tematika fotografij je odvisna od značaja prejemnika in samega namena koledarja. Od začetka imejte v mislih to, kdo vse bo prejemnik koledarja in kakšna je primerna vsebina glede na končno skupino. Vredno se je držati ene tematike. Tako lahko v koledarju sledite romantiki, ljubezni, humorju ali lepoti pokrajin, sončnih zahodov, gorovja in podobnega. Premislite, če bi si želeli ob fotografije na koledarju dodati tudi citate, verze, slogane ali reference na spomine, ki jih zajema koledar?

Glede na obliko koledarja, izberite primerno velike slike. Pri vsem tem vam bo pomagala naša izkušena ekipa, ki vam bo svetovala pri celotnem postopku izbire prekrasnega in predvsem pravega stenskega koledarja, namiznega koledarja …

Pošljite nam povpraševanje

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in mi vam bomo v čim krajšem možnem času odgovorili z informativno ponudbo.