Vabilo

Se sprašujete, zakaj je bilo na vašem dogodku malo število ljudi? Ne, težava ni v vas. Problem so bila vabila, ki morda sploh niso obstajala. Vsak posameznik mora na svoji poti navezovati stike, kar je pogosto mogoče le z organizacijo najrazličnejših dogodkov. Mreženje, navezovanje stikov, spoznavanje in druženje. Ljudje smo družabna bitja. Včasih bi bili še bolj družabni, če bi prejeli več fascinantnih vabil.

 

Odločite se za tisk vabil pri nas in pustite, da jih naša ekipa oblikuje

V naši ponudbi se najde marsikaj zanimivega. Med bolj zanimive ponudbe vsekakor spadajo vabila, ki jih pri nas tudi oblikujemo v sodelovanju z vami. Naša ekipa strokovnjakov bo na podlagi vaše zgodbe, povabljencev in tipa dogodka oblikovala vabila, ki bodo pritegnila pozornost

Naročite tisk vabil v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Zakaj je pomembno oblikovanje vabil?

Vabilo za abrahama, vabilo za rojstni dan in vabilo za krst. Kaj imajo ta vabila skupnega? Nepozabne in izjemno pomembne datume oziroma dogodke, ki si jih boste zapomnili vi in vsi povabljeni. Vsaka zgodba pa se začne na začetku, ki ga v tem primeru spišejo prav vabila. Vabilo mora biti privlačno, nepozabno, čudovito in navsezadnje tudi uspešno.

Če bi želeli povabiti na svečani gala dogodek, mora to odsevati tudi samo vabilo. Če si na svojem dogodku želite zagotoviti visoko udeležbo, je pomembno, da vabilo pritegne pozornost, da predstavi vizijo dogodka kot prireditve, ki je pomembna, zanimiva, prestižna in elegantna. Ko bo vabilo prepričalo povabljene, da se morajo udeležiti dogodka, bo to velik uspeh. V tem primeru bodo vabilo shranili, ga pritrdili na hladilnik, si ga vsidrali v spomin, morda celo povabili prijatelje ali službene kolege. Tako bo obstajala veliko večja možnost, da bo vaš dogodek uspešen in bo vodil k novim poslovnim partnerstvom in poznanstvom, predvsem pa k ustvarjanju spominov.

Oblikovanje vabil je pomembno in predstavlja prvi korak k temu, da bo dogodek uspešen. Naša ekipa vsako oblikovanje vabil vzame za svojo lastno zgodbo, jo posvoji in ustvari prečudovit izdelek, ki jasno sporoča bistvo celotnega dogodka.

Kakšno naj bo vabilo?

Vabilo mora biti dobro in učinkovito. Kot tako mora jasno posredovati najbolj koristne informacije o dogodku. Kje se bo dogodek pripetil, kdaj se bo pripetil, kdo so udeleženci dogodka, kdo ga prireja in kakšen je namen. Vse pomembne informacije naj najdejo mesto na vašem vabilu za rojstni dan ali drug pomemben dogodek. Pri tem je pomembno paziti na to, da vabila niso natlačena s podatki in grafično podlogo. Pri vsem tem vam bo pomagala naša izkušena ekipa, ki vam bo pomagala pri oblikovanju vabil in samem tisku. Naša ekipa bo prisluhnila vašim željam in potrebam in na podlagi svojega strokovnega znanja pretvorila v najboljšo možno izvedbo.

Ob vabilu se lahko odločite tudi za personalizirane kuverte, ki še jasneje izražajo prekrasen dogodek, ki ga načrtujete.

Naroči v digitalni tiskarni ali pošlji povpraševanje