Razglednice

Razglednice so dokaz spominov in ljubezni do tistega, ki jih prejme. Lahko pa so razglednice tudi odlična priložnost za promocijo vašega podjetja. Vse je odvisno od vaših želja in potreb. Razveselimo pa vas lahko z dejstvom, da pri Tisk 24 tiskanje razglednic poteka na najvišji ravni kakovosti in estetike.

Za tisk razglednic uporabljamo kakovostne tiskarske naprave, ki zajemajo digitalni in offset tisk. To nam omogoča hitro izdelavo in tisk manjših naklad ter ugodno in dostopno izdelavo večjih naklad. Pri vsem tem se lahko zanesete na naše dolgoletne izkušnje!

Naročite tisk personaliziranih razglednic v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Personalizirane razglednice so odlično darilo

V letu je 365 dni in prav toliko priložnosti, da razveselite svoje najbližje. Uporabite možnost personalizacije razglednic in na njihovo »prednjo« stran natisnite najljubšo fotografijo vaše družine ter jo razpošljite tistim, ki vam največ pomenijo. Razglednica bo tako postala nov spomin.

 

Razglednice kot promocija

Včasih na razglednice ne gledamo kot način oglaševanja, a se bi motili. Tisk razglednic uporabite za promocijo vašega podjetja. Dovolj je že dodani logotip vašega podjetja k prekrasni sliki slovenske pokrajine. Prejemniki razglednic bodo veseli razgleda, vi pa boste obenem opravili zanimiv način promocije.

Preverite cene tiska razglednic!

Cena je odvisna od več dejavnikov: velikosti tiska, načina tiska, itd. Izpolnite obrazec in poslali vam bomo brezplačno informativno ponudbo brez obveznosti!