KATALOGI IN REVIJE

»Vzemite katalog,« so besede, ki jih izrečejo prodajalci v velikih poslovalnicah in podjetjih. Ne le, da je katalog odličen pokazatelj kvalitete in želje po predstavitvi vrhunskih izdelkov, temveč je tudi eden od osnovnih temeljev promocije. Ko vrhunsko izdelan katalog združite z dobrimi produkti in storitvami, ste dobili odlično promocijsko sredstvo, ki mu ni para.

In zakaj bi izbrali oziroma imeli katalog? Odgovor je precej preprost. Svojim strankam lahko na željeni količini strani pokažete izdelke, ki jih želite. Visoko kvalitetne fotografije, opise izdelkov in storitev ter cene. Vse skupaj popestrite še z zanivimi dodatnimi informacijami, ki jih bodo stranke videle kot dodano vrednost. Ocenjevani boste na podlagi kataloga, ki mora biti vsebinsko in estetsko privlačen in kakovosten. Boljši kot bo katalog, bolj zaupanja vredni boste vi kot podjetje.

Pri Tisk 24 ponujamo tisk katalogov, s katerimi boste svoje podjetje, izdelke in storitve predstavljali v najboljši možni luči. Katalogi pa niso vse, saj vam nudimo tudi tisk revij, s katerimi boste zagotovili promocijo svojega podjetja.

Naročite svoj katalog v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Pri katalogih velikost ni pomembna

Ste še  vedno mnenja, da v katalog ni vredno vlagati sredstev in časa, saj je vaša ciljna skupina nekoliko manjša? To ne predstavlja nobenega problema, saj imamo pri Tisk 24 poskuh za vse želje in potrebe naših strank. Potrebujete manjše naročilo? Ponujamo vam cenovno ugodno tehniko kvalitetnega digitalnega tiska. Potrebujete večje naročilo? Potem vam ponujamo tehniko offset tiskanja katalogov, ki omogoča tiskanje večjih naklad.

Izkoristite priložnost in preverite cene zdaj!

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in mi vam bomo v čim krajšem možnem času odgovorili z informativno ponudbo.