Papirnate nalepke

Nalepke, le kdo jih ne obožuje? Pri Tisk 24 vam nudimo tisk nalepk za različne namene. Izbirate lahko med poljubnimi dimenzijami, oblikami, barvami in vrsto izreza nalepke. Okrogle nalepke z vašim logotipom? Dogovorjeno! Poleg tiska nalepk vam nudimo tudi dodatno zaščito oz. laminacijo papirnatih in drugih nalepk kar podaljša njihovo obstojnost za nekaj let.

Nalepke izdelujemo po naročilu, kar pomeni, da lahko sami pripravite grafiko oz. oblikovanje. Lahko pa to namesto vas stori naša izkušena ekipa, ki jo krasijo večletne izkušnje oblikovanja in tiska nalepk.

Naročite unikatne nalepke v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Etikete – ugoden, kvaliteten in hiter tisk etiket

Nudimo vam tisk samolepilnih etiket, pri čemer nudimo veliko izbiro materialov za tisk. Na voljo imate vse od premaznih pa tja do prozornih materialov. Na vašo željo vam etikete tudi dodatno lakiramo ali pastificiramo, s čimer jim podaljšamo obstojnost in odpornost.

Tiskamo okrogle, ovalne, kvadratne in pravokotne oblike etiket ter oblike po vaši želji. Na izbiro so etikete, ki so primerne za ročno in strojno etiketiranje. Tako je namen uporabe širok, najpogosteje se uporabljajo kot vinske etikete oz. etikete za steklenice, etikete za prehrambene oz. živilske izdelke, etikete za kozmetiko, etikete za embalažo, pakiranje, varnostne oz. opozorilne etikete, promocijske etikete …

Vas zanima cena za tisk nalepk?

Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času z ugodno ponudbo! Prepričajte se sami!