vizitke

Vaša poslovna pot se začne šele, ko so izdelane vrhunske vizitke. Eden od temeljnih korakov vsake poslovne poti je navezovanje dolgotrajnih stikov. Prvi vtis je lahko izjemen, zapisovanje telefonske številke in imena pa zamudno. Temu se lahko zlahka izognete s svojimi vizitkami, ki predstavljajo novi prvi vtis vsem potencialnim strankam in sodelavcem. Tu pa nastopimo mi – pri Tisk 24 vam nudimo kvalitetno, hitro, estetsko in cenovno ugodno tiskanje obstojnih vizitk.

Naročite svoje vizitke v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Zakaj so vizitke pomembne?

Vizitka predstavlja vas in vaše podjetje. Dotični osebi sporoča vse pomembne kontaktne informacije, kot so ime, naziv, telefonska številka, e-poštni naslov, spletna stran in družbena omrežja. Mojstri podjetništva bodo vedno dejali, da odlična vizitka izboljša videz vsakega podjetja. Tudi v današnjem času in z napredkom tehnologije, so vizitke nezgrešljiv del navezovanja stikov. Z vizitko do napredka in uspeha. In kako izdelati vrhunsko vizitko?

Tisk in oblikovanje vizitk z bogato ponudbo

Pri Tisk 24 nudimo širok nabor ponudbe, ko govorimo o oblikovanju in tisku vizitk. Zavedamo se, kaj pomeni odlična vizitka, zato stremimo k temu, da je vsaka vizitka vrhunsko izdelana in oblikovana. V sodelovanju z vami na podlagi vaših želja oblikujemo vizitko, ki bi si jo želeli vsi.

Izbirate lahko barvo ozadja, obliko, kontraste, robove, morebitne slike in dodatke, teksturo in material vizitke. Bi želeli zaobljene ali ravne robove vizitke ali pa poseben izsek vizitk? Vizitke bodo izdelane skupaj z vašimi željami, saj je najbolj pomembno, da ste z njihovo podobo zadovoljni vi. Izdelavo vizitk prilagodimo vašim potrebam, kamor prištejemo tudi morebitni zlatotisk ali lakiranje. Izberete lahko tudi možnost plastifikacije vizitk in ji s tem zagotovite njihovo dolgotrajnost.

Tisk vizitk ponujamo tudi v manj kot 24-ih urah, kar nam omogoča hitrost digitalnega tiskanja. S pomočjo offset tiska vizitk pa vam lahko zagotovimo večjo količino izdelkov.

Vas zanima cena tiska vizitk?

Neobvezujoče pošljite povpraševanje in preverite cene. Ob naročilu pa pridobite ekskluzivni popust!