Plakati

Plakati, opazimo jih povsod. Le redko gremo mimo njih brez da bi jih vsaj ošvrknili s pogledom. To priča o njihovi učinkovitosti oglaševanja in opozarja strank na vaše podjetje, izdelek ali storitev. Je ena najbolj vsestranskih in brezsrkbnih različic oglaševanja, ki skriva marsikatere prednosti. Ko so plakati ali posterji natisnjeni, se vam z njimi ni več potrebno ukvarjati. Postavite jih tja, kamor ste jih želeli in informacija, ki jo sporočajo, bo našla pot do odjemalcev in strank.

Naročite svoje plakate v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Kaj je to odličen plakat?

Dober plakat se od slabega razlikuje v marsičem. Glavna lastnost odličnega plakata sta učinkovito in estetsko dodelana grafična podoba, ki sporoča vse, kar moramo vedeti. Vsebovati mora vse ključne informacije, kot so ime podjetja, logotip, vaše najboljše storitve, akcije in aktualne ponudbe ter nenazadnje privlačen slogan. Vse je odvisno od vaših želja, zelo pomembno pa je paziti še na to, da plakat ni preveč natlačen z vsebino, ki jo želite sporočati. Včasih je manj v bistvu več. Relevantne informacije naj imajo prednost od tistih manj pomembnih, vključiti pa je vredno smiselno povezane elemente. Tako sta plakat ob cesti ali plakat na steni nepozabna, ne glede na to, kako velika sta.

Niste prepričani, da je vaš plakat grafična mojstrovina?

Pri tisku plakatov in njihovem oblikovanju ste lahko brez strahu. V našem podjetju z veseljem pomagamo pri oblikovanju učinkovite grafične podobe vaših plakatov ali posterjev. Z izkušnjami in domišljijo lahko izdelamo podobo vašega plakata, po vaših željah pa izdelamo tudi logotip.

Hiter tisk plakatov

Ne glede na velikost plakata ali posterja, vam nudimo razkošno izbiro možnosti, s katerimi lahko oblikujete svoje plakate. Stenski plakati, posterji, plakati na stenah ali druge možnosti so vedno odprte. To pa še zdaleč ni vse. Bi potrebovali plakate v naslednjih 24-ih urah? Ponujamo možnost hitrega tiskanja in dostave.

Preverite aktualne cene in prihranite!

Vas zanima informativna ponudba tiska plakatov? Oddajte povpraševanje in pridobite še ekskluzivni popust!