Zloženke

Zloženke predstavljajo zbirko najboljših lastnosti vašega podjetja, vaših izdelkov in storitev. V veliki večini primerov so prvi stik s potencialnimi strankami, zato je pomembno, kako je zloženka videti in kaj vsebuje.

Estetska zloženka ali zgibanka bo poskrbela za jasno predstavitev vašega podjetja, kar za stranko pomeni ključni dejavnik o odločitvi izbire. Bi vi izbrali podjetje, ki ima slabo izdelano zloženko? Najverjetneje ne, česar se pri Tisk 24 tudi zavedamo in stremimo k estetsko dovršenim in privlačnim zloženkam.

Naročite tisk zloženk v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Kaj mora vsebovati dobra zloženka?

Zloženka mora biti privlačna. To je prvi korak k pridobivanju pozornosti, o tem ni dvoma. Drugi in pogosto najbolj pomemben korak pa je njena informativna plat. Tudi najlepša zloženka na svetu lahko izgubi potencialno stranko, če ta ne izve nič koristnega in pomembnega za njeno odločitev.

Zgibanka mora vsebovati vse pomembne informacije o vašem podjetju, kot so kontaktni podatki in tip vaše dejavnosti. Izredno pomembno je, da svoje izdelke in storitve opišete na jasen način, ki poudarja njihove prednosti in kvaliteto. Nikoli pa ne smete pozabiti na izvirnost, dolgoletne izkušnje in kaj vse bo stranka pridobila z izbiro vas.

Izdelava zloženke je lahko še tako kvalitetna, a če bo vsebina močno natlačena, nismo storili prav nič. Skočiti je potrebno k bistvu in pustiti zloženki, da govori za vas. Kateri zgib bi izbrali pri zloženki? Pri Tisk 24 vam bo naša ekipa svetovala na podlagi dolgoletnih izkušenj tako pri oblikovanju zloženk, izbiri materialov in vsebinski zasnovi zloženk. Na nas se lahko zanesete.

Tisk zloženk z offset in digitalnim tiskanjem

Glede na vaše potrebe in želje se bomo odločili o tehniki tiskanja zloženk. Glede na to, ali potrebujete večjo ali manjšo naklado zloženk, bomo tiskanje opravili ali s tehniko digitalnega tiskanja ali s tehniko offset tiskanja. Ponujamo cenovno ugodno tiskanje tudi pri manjših nakladah.

Vas zanima cena tiska zloženk?

Neobvezujoče preverite cene in izkoristite popust ob naročilu!