Beach flag

Ste med tistimi, ki se sprašujejo, kaj je beach flag in zakaj ga ravno vi potrebujete? Pri Tisk 24 imamo odgovor na obe vprašanji.

Reklamna beach flag zastava, ki ji rečemo tudi bowflag, je v tem trenutku ena od bolj priljubljenih verzij oglaševanja. Nekoč so jih uporabljali le na avstralskih plažah, od koder tudi njihovo ime, zdaj pa je njihova uporaba razširjena po celem svetu – s plažo ali ne.

Celoten sistem beach flag promocije sloni na vsestranskosti in obstojnosti.So prenosljive in zložljive, hkrati pa beach flag sestavlja tudi stojalo. Dandanes gre za nepogrešljiv promocijski material vsakega podjetja, saj ga krasi enostavna uporaba, montaža in premikanje.

Naročite beach flag v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Izdelava zastave poteka v sodelovanju z vami in vašimi željami ter potrebami. Vse od ideje, oblikovanja in do tiska zastave poteka v skladu z vašo odobritvijo. Najbolj pomembno je seveda, da se vi strinjate z ustvarjenim promocijskim materialom. Beach flag zastavo lahko brez težav uporabite na in pred sedežem vašega podjetja, na dogodkih, sejmih in še marsikje. Zaradi svoje vsestranskosti in raznolikosti je možno zastave ustvariti iz različnih materialov in v različnih oblikah.

Za njihovo montažo vam ni treba skrbeti, saj je beach flag stojalo enako pomembno, kot sama zastava. S pravilnim oblikovanjem in postavitvijo so te zastave odlično promocijsko sredstvo, ki ga ne smete spregledati.

Preverite cene tiska beach flag in ostalih zastav!

Vas zanima tisk zastav? Izpolnite obrazec in poslali vam bomo brezplačno informativno ponudbo brez obveznosti!