TISK NA Majice

Bi želeli imeti majice z logotipi in promocijskimi napisi za svojo ekipo? Ali za team-building potrebujete majice z določenim sloganom? Majice za prostovoljce na svojem dogodku? Bi želeli prijatelje razveseliti s skupinskimi majicami?

 

Hitra izdelava tiska na majice

Pri Tisk 24 se lahko pohvalimo z večletnimi izkušnjami in navdihujočo ekipo, ki stoji za eno od najhitrejših in najbolj ugodnih izdelav na trgu. Tiskanje na majice bo opravljeno hitro in ugodno, prav vse pa storimo v skladu z vašimi željami in potrebami.

 

Vezenje na majice

Tiskanje na majice je hitro in ugodno, ne glede na količino in želje. Poleg tiska majic pa vam nudimo tudi vezenje na majice. Ti vzorci so lepi, estetsko privlačni in prepoznavni.

Naročite unikatne majice v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Tisk na majice za promocijske namene

Pri Tisk 24 z veseljem ustrežemo najrazličnejšim željam in potrebam svojih strank. Vsi se zavedamo, da so majice z napisi eden najpogostejših in najboljših načinov promoviranja svojega podjetja. Vaš logotip postane skupaj s sloganom poznan širom dogodka in kraja, vaši izdelki in storitve pa zavzamejo živo podobo. Za lep primer uspešne promocije s pomočjo majic vzemimo dogodek, organiziran z vaše strani.

Ko bodo ljudje na dogodku doživeli osebni stik s prijaznimi, vljudnimi, marljivimi in informativnimi člani vaše ekipe bo stkana vez, ki je ni mogoče kar tako raztrgati. To je moč nadgraditi le z majicami, ki nosijo slogane, podobo ali logotip vašega podjetja. Človeški faktor je že dosežen na podlagi prijaznosti, v promocijski namen pa uporabite nekaj, česar vi ne boste niti opazili, vaša potencialna stranka pa še kako. S tem boste dosegli najvišjo stopnjo zanesljivega in profesionalnega videza, ki bo pripeljal do večje prepoznavnosti vaše znamke. Vse to zaradi majic.

Kaj vse vključiti na promocijske majice?

Da bo promocija uspešna, se splača vključiti:

ime vašega podjetja ali organizacije in logotip;

dodaten identifikacijski unikaten ali humorni element: slogan, moto organizacije ali zabaven tekst. Bolj zabaven in zanimiv bo potisk, bolj se bodo majice ljudem vtisnile v spomin.

Majice za team building ustvarijo nepozabne spomine

Odločite se za tisk na majice, ko se z ekipo ali prijatelji odpravljate na team building. Ne samo, da bodo potiskane majice dodale občutek profesionalnosti, ampak bodo spodbudile tudi občutek pripadnosti v vaši ekipi. Za še bolj pristen občutek pa se za slogan ali podobo tiska na majicah odločite kot ekipa. Naj majice odsevajo duh ekipe.

Nagradna igra za majice je odlična promocija

Predvsem na družbenih omrežjih so priljubljene nagradne igre za raznovrstne artikle. Vsakdo si želi imeti doma lepo in kvalitetno majico, ki jo lahko uporabi za športne aktivnosti, potepe po naravi, za delo v domačem okolju ali sprehod po mestu. Če je majica zastonj, še toliko boljše. Tu nastopite prav vi, ki ste se odločili za tisk na majice v namen promocije. Vsak, ki bo dobil podarjeno vašo majico, vam bo zaupal veliko lažje, kot sicer. Vaša potencialna stranka bo dobila uporabno darila, vi pa boste prejeli zastonj promocijo in zaupanje ljudi. Velika večina tega je odvisna od kvalitete majice, ki mora biti izdelana iz kvalitetnega, prijetnega, lahkega in koži prijaznega materiala.

Majice za rojstni dan so čudovito darilo

Rojstnodnevne majice so zabavno in fantastično darilo! Če bi želeli nekomu podariti potiskano majico za rojstni dan, vam ni treba daleč. Pobrskajte po svojem spominu in najdite tisto lastnost, ki krasi osebo, ki bo prejela majico. Kaj obožuje ta oseba? Kateri filmi so ji všeč? Je kakšna šala ali referenca, ki preprosto mora biti na majici? Pri tokratnem rojstnodnevnem darilu se odločite za tisk na majico in pokažite osebi, kako dobro jo poznate.

Nepozabni spomini z majicami

Kot rojstni dnevi in team buildingi le da na višjem nivoju. Abraham, dekliščina ali fantovščina. Pri Tisk 24 tiskamo zabavne, smešne in predvsem unikatne majice iz najboljših materialov. Z vašo idejo in našo kvaliteto tiskanja na majice, bo vsak dogodek postal še bolj nepozaben.

Vas zanima cena za tisk na majice?

Cena je odvisna od več dejavnikov: velikosti potiska, načina tiska, itd. Izpolnite obrazec in poslali vam bomo brezplačno informativno ponudbo brez obveznosti!