Letaki

Svoje izdelke lahko sporočate na različne načine, med najboljšimi in najbolj opaznimi so seveda prav letaki. Gre za enega od najbolj učinkovitih načinov opozarjanja potencialnih kupcev o svojem podjetju, storitvi ali izdelku. Le kdo še v svojem sprehodu po mestu ni videl razobešenih letakov ali osebe, ki vztrajno deli letake mimoidočim? Zelo malo je takih oseb, kar le priča o uspešnosti letakov.

Težava pa se pojavi, ko nekoliko prepozno opazite dogodek, ki bi bil odlična priložnost za deljenje letakov. Kaj, če nimate letakov, vi pa bi potrebovali večjo zalogo? Ni problema, saj smo tukaj mi. Pri Tisk 24 razumemo, kaj pomeni hitrost v oglaševanju. Leta izkušenj so nas pripravila na prilaganje, hitro izdelavo in optimizacijo celotnega postopka. Razumemo, da se lahko zgodi marsikaj in na to smo pripravljeni. Tudi vaši reklamni letaki so lahko pripravljeno enako hitro.

Naročite svoje letake v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Zakaj bi izbrali letake?

Gre za eno najbolj osebnih vrst oglaševanja, četudi vi osebno morda s potencialno stranko stika ne boste imeli. Že ko oseba na ulici zagleda vaš letak in ga vzame k sebi, se prične ustvarjanje medsebojne zgodbe. Vsak letak, ki ga stranka vzame, je osnova zaupanja, saj ve, da se lahko na vas zanese. Morda je včasih res pretirano, ampak dobri letaki so pokazatelj dobrega podjetja, ki da veliko na svojo promocijo. In to je danes zelo pomembno.

Reklamni letaki ali klasični letaki v sebi skrivajo vse pomembne informacije o vas. Kdo ste, kje ste, kaj ponujate, v čem blestite, kakšne popuste ponujate, kaj lahko pričakujejo in še marsikaj drugega. Ko stranka potrebuje vaše usluge, vas lahko najde s  pomočjo letaka oziroma tega kar letak predstavlja. Letak predstavlja vas, vaše najboljše lastnosti in ponudbe. Tega ne gre nadomestiti kar tako.

Velika količina letakov ni problem

Včasih je dovolj le nekaj ducat letakov, včasih pa jih potrebujete veliko, veliko več. Tudi tokrat smo pravi naslov za to, saj poleg hitrega tiskanja letakov manjše naklade s pomočjo digitalnega tiska, ponujamo tudi offset tiskanje. To nam omogoča tisk večjih naklad, različnih oblik in formatov. Pri tem pa se ne izgubijo možnosti, ki jih ponuja digitalni tisk, saj personalizacija vaših letakov ostaja prvotna vrlina.

Kaj vse lahko izbirate pri tisku letakov?

FORMAT: najpogostejša verzija so A3, A4, A5, A6 in A7, a je vse stvar dogovora, zato ne skrivajte vaših želj po drugačnih dimenzijah, ki bi presenetile konkurenco.

PAPIR: različne gramature papirja (vse od 90 do 350 g), enostransko in dvostransko tiskanje ter izbira vrste papirja (gloss in matt)

TISK: klasični črno-beli tisk ali izstopajoči barvni tisk

OBSTOJNOST: za še daljšo obstojnost, vaše letake plastificiramo ali polakiramo

Preverite cene tiska letakov!

Vas zanima informativna ponudba in cena tiska letakov? Oddajte neobvezujoče povpraševanje in izkoristite popust ob naročilu!