Alu stojala

Alu stojala so promocijsko orodje, ki vključuje širok sklop stojal za vaše oglase. Pomembno je, da podjetja, storitve in izdelki, za svoje oglaševanje uporabijo širok spekter opcij. Mednje vsekakor spadajo alu stojala.

Pri Tisk 24 vam nudimo široko izbiro alu stojal, klip klap okvirjev, beach flag stojal, roll up stojal, stojal za zastave in A stojal. Vsak od naštetih oglaševalskih orodij je del velike mreže po Sloveniji, saj gre za ene od najbolj prepoznavnih načinov promocije.

Naročite alu stojala v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Kje lahko vidimo alu stojala in druge pripomočke?

Četudi je lokacija odvisna od vsakega posameznega stojala, jih videvamo praktično povsod. Klip klap okvirji držijo A4 oglase, pogosto na straniščih in hodnikih javnih ustanov. Beach flag stojala opazimo na dogodkih in večnamenskih stavbag. Roll up stojalo ima svoje mesto na sejmih in drugih dogodkih. Alu stojala pa lahko najdemo pred sedeži podjetij in še marsikje drugje.

Vas zanimajo alu stojala?

Preverite aktualne cene! Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in mi vam bomo v čim krajšem možnem času odgovorili z informativno ponudbo. Ob naročilu pa pridobite ekskluzivni popust!