Kuverte

Kuverte uporabljamo vsi, prištevamo jih kar k potrošnemu materialu. Prav zaradi tega mora biti tisk kuvert opravljen na najvišji ravni kvalitete, saj se drugače hitro izgubi njihova prvotna funkcija, ki je varovanje vsebine. Niso pa kuverte zgolj to, saj lahko vanje vstavimo tudi vabila za poroko, kar pomeni, da mora biti kuverta del vabila.

Zavedamo se pomena kuvert, kar je zelo široko zastavljen spekter. Tako je potrebno že pri oblikovanju, izdelavi in tisku razglednic paziti na kvaliteto papirja, obliko, barvo in velikost kuvert. Vse izdelamo v skladu z vašimi željami in potrebami, da bodo kuverte pravilno izpolnjevale svojo nalogo.

Naročite tisk kuvert v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Personalizirane kuverte za vsako uporabo

Kaj sploh je personalizirana kuverta? Lahko je prav vse, kar si zaželite. Bi želeli imeti kuverte za svoje podjetje, okrašene z logotipom in sloganom? Bi želeli imeti kuverte za vabila, ki jih boste razposlali povabljencem na poroko, dogodek ali rojstni dan? Personalizirane kuverte so lahko vse.

 

Hitro oblikovanje in tisk kuvert

Ko govorimo o oblikovanju kuvert, nam lahko pošljete že zasnovano idejo ali pa jo izdelate skupaj z našo izkušeno ekipo. Odločili se boste za vse podrobnosti kot so velikosti kuvert (kuverte A5, A4,..), barve kuvert in druge malenkosti.

Preverite cene tiska kuvert in si zagotovite najboljšo ceno!

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in mi vam bomo v čim krajšem možnem času odgovorili s top informativno ponudbo.