Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje je ključnega pomena za vsako kvalitetno, kreativno in privlačno oglaševalsko kampanjo. Pri Tisk 24 smo vam na voljo!

Našo ekipo krasi strokovno znanje, ki je združeno z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami. V kombinaciji z domišljijo vam pomagamo zasnovati idejo za oglaševalsko akcijo, svetujemo na področju promocije in izpolnjujemo vaše najbolj nore ideje. Prav tako smo zanesljiv partner, ko potrebujete hitro izdelavo, grafično oblikovanje vašega oglasa, logotipa, plakata, vizitke in drugega.

Naj vašo zgodbo pove vaša grafična podoba.

Izkoristite naše izkušnje in znanje za učinkovito grafično oblikovanje. Izpolnite spodnji obrazec in pridobite popust pri prvem naročilu.

Celostna grafična podoba

Naša ekipa bo z veseljem prisluhnila vaši viziji in vam na podlagi tega pomagala oblikovati celostno in enotno grafično podobo vašega podjetja, ki bo vodila do vaše večje prepoznavnosti.

Oblikovanje vizitk prepustite nam, oblikovanje katalogov prav tako. Enako velja za vse preostale elemente oglaševanja, saj za vas oblikujemo in tiskamo najrazličnejše tiskovine.

Oblikovanje od ideje do tiska

Vse je najprej le ideja. Znotraj te najdemo najboljše aspekte, ki bodo zagotovo izboljšali vaše podjetje in vašo podobo. Temu bo sledilo načrtovanje vsebine in namena ter grafična prenova. Svetovali vam bomo tudi pri izbiri barvnih kombinacij, sloga in slikovnih elementov.

Vaša beseda bo prva in zadnja. Ko boste zadovoljni s celostno grafično podobo, bo čas za tiskanje. S pomočjo offset tiskanja imamo možnost priprave večjih naklad, digitalno tiskanje pa nam omogoča hitro izdelavo manjših naklad.

Za kvalitetno grafično oblikovanje in celostno grafično podobo se obrnite na nas in ne boste razočarani!

Potrebujete grafičnega oblikovalca?

Preverite cene in prihranite! Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in mi vam bomo v čim krajšem možnem času odgovorili s top informativno ponudbo.