Nalepke za avto

Nalepke za avto so najbolj aktiven način promocije in pritegovanja pozornosti nase. Ko se bodo vaša vozila premikala širom Slovenije in širše, bodo vsi opazili vašo reklamo na avto nalepki. Kamorkoli boste odšli, bodo ljudje opazili vaš slogan, ime podjetja in vaše kontaktne informacije. Nalepka za avto bo oglaševala namesto vas. Vaša naloga je le vožnja po vsakodnevnih opravkih.

In ko bo nalepka enkrat natisnjena in prilepljena na avto, boste nanjo najverjetneje pozabili. Ampak nanjo ne bodo pozabili tisti, ki jo bodo opazili. Bolj kot bo padla v oči, več potencialnih strank bo tudi dosegla.

Pri Tisk 24 se dobro zavedamo uporabnosti in pomembnosti oglaševanje, še posebej takšne vrste. Taka promocija bo vedno na poti, vedno med ljudmi in vedno opažena. Prav zato je pomembno, da zdržijo dolgo in so kvalitetne. Pri nas se lahko odločite za dve vrsti najpogostejših nalepk za avto – papirnate nalepke in PVC nalepke.

Medtem ko so papirnate nalepke zelo kratkotrajne narave in ne nudijo odpora na vlago in druge vremenske vplive, je drugače pri PVC nalepkah. Te so vodoodporne in lahko preživijo tudi več kot petnajst let. Ponujamo vam tudi možnost laminacije nalepk za avto, kar podaljša njihovo obstojnost.

Naročite nalepke za avto v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Kakšne nalepke tiskamo pri Tisk 24?

Lahko bi rekli, da je vrst nalepk toliko, kolikor je vaših idej. Za vas tiskamo reklamne nalepke za vozila, magnetne nalepke, stenske nalepke, talne nalepke, 3D nalepke poljubnih dimenzij, oblik ter barv; opravljamo tudi izrez nalepk za steklo, steno, avtomobile, ipd. Naše nalepke lahko lepite različne površine, tudi na les in plastiko. Ne smemo pa pozabiti na našo ponudbo folij za avto, tako zaščitnih avto folij kot klasičnih wrap folij.

Nalepke za avto po vaših željah

Imate podobo nalepke za avto že pripravljeno? Odlično, potem jo lahko nenudoma natisnemo in pripravljena bo za uporabo. Če pa avto nalepke še nimate zasnovane, vam pri Tisk 24 nudimo storitev svetovanja  in oblikovanja grafične podobe za tiskovine, tudi nalepke.

Nalepke za avto bodo poskrbele, da vas bo vaše podjetje in logotip predstavljalo povsod, kjer se boste vozili in parkirali. Pri oblikovanju avto grafike lahko sledimo barvam vašega podjetja, dodamo ime in logotip. Lahko pa naredimo tudi korak dlje in dodamo poljubne motive.

Vas zanima cena avto nalepke?

Preverite cene in nam pošljite neobvezujoče povpraševanje! V čim krajšem možnem času vam bomo odgovorili s top informativno ponudbo.