Jumbo plakati

Jumbo plakati, le kdo jih ne pozna. Brez dvoma ena najbolj opaznih promocij na svetu, ki je ne gre kar tako zgrešiti. Postavljeni so na najbolj vidne točke ob cestah, križiščih in mestnih vpadnicah. Pritegnejo pozornost slehernega mimoidočega, v čemer se skriva njihova največja prednost.

Najboljši jumbo plakati bodo ujeli pozornost v le nekaj sekundah, če ne še manj. Kar je pri njih fascinantnega, je to, da ne potrebujejo velike količine besedila. S privlačnim sloganom, estetsko grafično podobo in igro kontrastnih učinkov se bodo vtisnili v spomin vsakega mimoidočega. Ne glede na to, ali se bodo mimo peljali tik pod omejitvijo ali pa stali v koloni, nanje bo čakal jumbo plakat.

Pri Tisk 24 lahko naročite tisk jumbo plakatov, nudimo pa vam tudi možnnost montaže na različnih lokacijah po Sloveniji. Zaradi naše raznolike in obširne mreže lokacij, lahko jumbo plakat po poteku določenega obdobja tudi premaknete na drugo lokacijo.

Naročite tisk jumbo plakatov v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Kvalitete dobrega jumbo plakata?

Odličen jumbo plakat krasi pregovor, ki pravi, da je manj več. Tako je vsaj, ko govorimo o besedilu na jumbo plakatu. V mislih moramo imeti predvsem lokacijo postavitve plakata, ki ga bodo spremljali predvsem v vozilih. Zato je še kako pomembno, da jumbo plakat hitro vzbudi pozornost. Glavna naloga mora biti vabilo za potencialne stranke, da vas poiščejo in pridobijo informacije, ki jih potrebujejo. Jumbo plakat ustvari povpraševanje, velik del tega pa sloni na kreativnosti. Te v ekipi Tisk 24 ne manjka!

Tisk jumbo plakatov in hitra izdelava

Zavedamo se, kako pomembna je hitrost v oglaševanje in tako smo mi tri korake pred konkurenco. Nudimo vam hitro izdelavo, tako da vam jumbo plakate natisnemo že v roku treh delovnih dni. Če pa bi želeli ali potrebovali hitrejšo izdelavo, nam sporočite svoje želje.

Tisk jumbo plakatov poteka na kvaliteten blueback papir, ki se odlikuje z vodoodpornostjo in tako zagotavlja dolgotrajno obstojnost in dolgo življenjsko dobo jumbo plakata. Odlični so predvsem za uporabo v zunanjem okolju, saj bo uspešno kljuboval vremenskim vplivom.

Jumbo plakati – kakšne so dimenzije?

Najpogosteje tiskane dimenzije jumbo plakatov so 4000mm x 3000mm, 5040mm x 2380mm, 1400 x 2000mm. V kolikor ugotovite, da vam nobena od standardnih dimenzij ne ustreza, se lahko dogovorimo za velikost po vaši želji.

Vas zanima cena jumbo plakatov?

Izpolnite obrazec in poslali vam bomo brezplačno informativno ponudbo brez obveznosti!