Reklamni napisi

Reklamni napisi spadajo med najbolj priljubljene oblike oglaševanja, ki zavzemajo širok sklop promocije. Ker se pri Tisk 24 zavedamo, kako pomembno je izkoristiti dobro promocijo, vam nudimo tisk reklamnih tabel in napisov na mnoge materiale. Izkoristite priložnost za kvalitetno in hitro izdelavo reklamnih tabel in napisov, mi pa vam bomo predstavili prednosti reklamnih tabel in njihovo vsestranskost

Jasno je, da je prvi korak do uspeha odličen izdelek. Ker smo prepričani, da to imate, se tu vključimo v zgodbo mi. Strateško določeno oglaševanje je izrednega pomena, saj vam bo zagotovilo prepoznavnost med potencialnimi strankami.

Naročite reklamne napise v samo nekaj klikih - preprosto in hitro!

Izpolnite spodnji obrazec in izkoristite popust pri prvem naročilu.

Reklamni napisi izpolnjujejo vašo vizijo

V pomoč smo vam lahko pri oblikovanju table, njene vsebine in grafične podobe. Pomembno pa je vedeti, da boste imeli pri tem vedno vi prvo in zadnjo besedo. V skladu z vašimi željamo bomo pripravili predlog, ki bo izpolnjeval vaše cilje in ideje.

Na podlagi vaših želja lahko prilagodimo slog in velikost reklamnega napisa. Če logotipa še nimate, ga lahko naša ekipa prav tako oblikuje za vas. Prav tako boste tudi sami izbrali strateško pozicionirano lokacijo postavitve table in njeno velikost.

Skupaj se dogovorimo o grafični podobi, napisu, velikosti napisa in table, logotipu in sloganu ter lokaciji reklamne table. Šele z vašo potrditvijo oziroma zeleno lučjo, bo tabla kvalitetno in hitro izdelana. Za vas bomo reklamno tablo tudi montirali na izbrano lokacijo.

Obstojne reklamne table, ki bodo opazne

Naše reklamne table in napise krasi odpornost proti najrazličnejšim vremenskim razmeram. Ker so ustvarjene z UV obstojnimi barvami bodo kljub mehanskim in vremenskim pritiskom ohranile svež in nov videz tudi dolgo po nastavitvi na lokacijo. Zaradi obstojnosti reklamnih tabel in drugih napisov jih lahko uporabljate tako znotraj kot zunaj.

Pri Tisk 24 vam nudimo tudi možnost montaže na terenu, ki vključuje pregled terena, meritve, predlog postavitve in končno optimalno postavitev.

Preverite cene in prihranite!

Vas zanima informativna ponudba reklamnih napisov? Oddajte povpraševanje brez obveznosti in odgovorili vam bomo z informativno ponudbo v najkrajšem možnem času!