Kaj so TOP izdelki?

Tako kot vaše podjetje imamo tudi mi svoje TOP izdelke! Gre za tiste izdelke oziroma tiskovine, ki spadajo na sam vrh uspešnosti in razširjenosti v svetu oglaševanja. Zanje se odloči največ ljudi, kar kaže na njihovo kvaliteto in učinkovitost. Izberite naše top izdelke in dosežite top rezultate.

Med naše top izdelke spadajo letaki, vizitke, vabila, zloženke, plakati, majice, katalogi in revije. Vsak od omenjenih sklopov prinaša svoje prednosti, ki jih morate raziskate in povezati s svojim podjetjem, storitvijo in izdelkom. Ko najdete povezave lahko pričnemo z grafičnim oblikovanjem.

Digitalni tisk omogoča top izdelke

S pomočjo digitalnega tiska lahko tiskamo direktno iz računalnika na različne materiale, kot so pvc, folija, papir, nalepke, poliester in drugo. Prednost digitalnega tiska je predvsem v nižjih stroških ter v tem, da ni pomembno koliko izvodov določene tiskovine potrebujete in le-te ne potrebujete naročati na zalogo.

Digitalni tisk uporabljamo predvsem pri tiskanju manjših naklad, kjer se lahko posamezni ali vsi izvodi tudi razlikujejo v podrobnostih. Krasi pa ga tudi hitra izdelava, saj lahko vaše izdelke pripravimo v manj kot 24-ih urah!

Pošljite nam povpraševanje

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje o top izdelkih in mi vam bomo v čim krajšem možnem času odgovorili s top informativno ponudbo.